سابقه همایش:
موسسه معنا از سال 1396 تاکنون 3 همایش ملی شناسایی و پرورش مدیران و رهبران آینده را با مشارکت متخصصان ارجمند این حوزه از دانشگاه و شرکتهای مشاوره و مجری برگزار نموده است.
هدف از برگزاری این مجموعه همایش، شکلدهی به مسیر علمی فرایندهای ارزیابی و توسعه و ایجاد فرصتی برای به اشتراک گذاشتن ایدهها، طرحها و دانش ضمنی بهوجود آمده در پروژههای اجرا شده در حوزه ارزیابی و توسعه مدیران است.
در هر کدام از این همایشها گروهی از سیاست گذاران عالی رتبه وزارت خانههای دولتی، اساتید محترم فعال در حوزههای ارزیابی و توسعه و متخصصان و مشاوران صاحب نظر، تجربیات و برنامههای خود را به اشتراک گذاشتهاند.
اطلاعات کامل تر هر یک از این همایش ها در صفحات زیر قابل دسترسی است:
دبیر علمی همایش ملی شناسایی و پرورش مدیران آینده
مهندس شیدا جعفری
دبیر همایش ملی شناسایی و پرورش مدیران آینده
دکتر علی منافی
محور اول: تجربه
(تجربیات سازمانهای ایرانی در مسیر ارزیابی و توسعه مدیران و رهبران)
سالهاست که سازمانهای مختلف خصوصی و دولتی برای رفع نیازهای مختلف خود در حوزه شناسایی و پرورش مدیران میانی و مدیران ارشد مجموعه خود، پروژه های مختلفی را تعریف نموده و از ظرفیت های فضای مشاوره کشور در این حوزه ها بهره برده اند. ارایه این تجربیات و بیان فرایند طراحی و اجرای این برنامه ها، ضعف ها و نقاط قوت هر برنامه، چالش های و دشواریهای مسیر اجرا در محیطهای متفاوت، میتواند بستر مناسبی برای به اشتراک گذاری این تجربیات بوده و مسیر پیش روی شرکتها برای برنامه ریزی و اجرای برنامه های مشابه را روشن تر نماید. در این راستا در این بخش همایش تعدادی از سازمانهای برگزار کننده فرایندهای ارزیابی و توسعه مدیران به بیان تجربه های خود خواهند پرداخت.
محور دوم: تخصص
(مفاهیم تخصصی مطرح در حوزه سیاست گذاری و اجرای فرایندهای ارزیابی و توسعه مدیران)
مسیر ارزیابی و توسعه افراد شامل گامهایی است که هر یک از آنها با مفاهیم علمی متعددی گرده خورده است.این مسیر از مرحله تدوین استراتژیهای ارزیابی و توسعه سازمان آغاز شده و گام به گام با متدها و ابزارهای ارزیابی و شیوه های توسعه مهارتهای رفتاری ادامه میابد. برای برنامه ریزی و اجرای صحیح هر یک از این مراحل لازم است مفاهیم علمی مرتبط با این گامها بصورت دقیق بررسی و شناسایی شود. این بررسی منجر به طراحی و اجرای بهتر فرایندها شده و اعتبار و کیفیت پروژه های پیش رو رو بهبود میدهد.
سرعت تغییرات در جهان و بسترهای کسب و کار در شرکتهای مختلف به اندازه ای بالاست که نیاز به مدیران توانمند و شایسته ای را که بتواننند همگام با این چالش ها و تغییرات آتی، سازمانها را بدرستی اداره کرده و منافع آینده آنها را تامین نمایند. روشن تر ساخته است. دانش مدیریت منابع انسانی تحت تاثیر حوزه های ارزشمندی مانند عصب شناسی، روان شناسی و جامعه شناسی قرار داد که بصورت متناوب و با تغییر علوم و ایجاد شناخت از ساختارهای جدید اجتماعی پیشرفت های چشمگیری داشته است که میتواند هوشمندی و آینده نگری را به فرایندهای برنامه ریزی ما اضافه نماید.
محور سوم: مسیر پیش رو
(هوشمندی و آینده نگری در مسیر ارزیابی و توسعه رهبران)